Nyheter

Nyheter fra Polyfiber og andre prosjekter som inspirerer.

Polyfiber, et EPD deklarert støyskjerm modulsystem

June 21, 2017

Last ned vår EPD deklarasjon fra EPD-Norge. Kontakt oss for mer informasjon om vår EPD deklarasjon.

Les mer om EPD på EPD-Norge sine hjemmesider.

 

Vi har ryddet på lageret! SALG

May 8, 2017

Nytt terrassegulv NÅ! Benytt anledningen til å kjøpe utgåtte modeller til en rimelig pris. Her er en oversikt over restpakkene vi tilbyr. Ta kontakt med Olav på mail: post@polyfiber.no  eller ring 46 69 69 06

Last ned listen over vårt restsalg HER!

Trivsel med vedlikeholdsfri avskjerming

December 2, 2016

En enkel, men effektiv konstruksjon som består av aluminiumsmaster og vedlikeholdsfrie, støydempende elementer i ønsket høyde (standard er 1,8 x 1,8 mm felt). Stolpene kan støpes fast i bakken eller skrues til terrassene eller tilsvarende underlag.

Støyelementene fra Polyfiber leveres gjennomfarget i et utvalg av farger. Du kan også installere «glass» (Polykarbonat) i egnet se-høyde.

Kontakt oss for mer informasjon. send oss en skisse/mål, og vi sender deg en budsjettpris slik at du kan gjøre alt klart til våren.

Se flere bilder her

Nytt vedlikeholdsfritt produkt! Massive plastprofiler til brygger, gangveier og utemøbler – samt stall og fjøs.

February 22, 2016

Se vår brosjyre for profiler og dimensjoner.
– PlastRex Plank og dimensjoner

Kjernevirksomheten til PlastRex er resirkulering av plast og produksjon av byggematerialer.

PlastRex er en av få selskaper i Europa som kan resirkulere og blande avfall bestående av plastemballasje.

Profilene er 100% resirkulerbare og blir laget av varmebehandlet plastemballasje fra næringsmiddelindustrien og er helt uten giftige stoffer.

Anvendelsesområder for PlastRex profiler er vesentlig for: Bryggeanlegg, bjelker, for terrasserplank, blomster- og kompostkasser og bl.a. stallbokser.

PlastRex egenskaper:
Vedlikeholdsfritt
Angripes ikke av pelemark
UV-stabilt og gjennomfarget
Hygienisk og giftfritt
Absorberer ikke vann
Egenvekt som treverk

Effektivt tiltak mot lokal støy

October 8, 2015

På Budal ved Tjøme har kommunen utbedret bussholdeplassen. Både for trafikantenes sikkerhet og for å skjerme lokale boliger for støy. Stoppestedet har spesielt mange av- og påstigning av barn og ungdom som skal ut på stedets feriekoloni.

Støyelementene i skjermen har en rustrød farge, som står godt til fargene i den lokale bebyggelsen. Kommunen har benyttet granitt støttemur på stedet.

Gravearbeide, stensetting og arondering er gjort av Arnadal Anlegg AS, med Rambøll som rådgivende ingeniører.
Monteringen er utført av våre montører. Boltefestene er gyset fast i granitt-blokkene for feste av mastefoten til våre aluminiums H-master.

Resultatet har blitt et flott og integrert prosjekt som alle kan være stolte av.

Trivsel med redusert støynivå og flere farger

January 26, 2015

Hyggelig støyskjerm for barnehage, ansatte og naboer.

Våre PolyFiber Støyskjermer er testet på nytt ved ett annerkjent testlab (MFPA Leipzig GmbH) i Tyskland. Våre opprinnelige tester (1999) ved Statens Provningsanstalt i Borås er nå foreldet.

Tester iht DIN EN 1793-2 (Road Traffic Noice Reduction Devices) bekrefter at våre standard støyskjermer gir en lydreduksjon med

DLR = 26dB

Se mer informasjon om støy og generelle krav i henhold til retningslinnjer T-1442.

Se foto fra Sandnes og andre støyskjermer som viser hvor elegant en støyreduksjon kan gjennom føres med vinduer og farger – stabilt og vedlikeholdsritt.

Prosjektering av en støyskjerm vil ta tid, kontakt med kommunen, planlegging av profil, støymålinger og godkjennelser fra «bygg og anlegg». Ta gjerne kontakt med oss om dette og vi skal gi nødvendig bistand for å gjennomføre et prosjekt.

Forbered sommeren nå!

October 6, 2014

Høsten er tiden for å planlegge utbedring av flisete terrasser eller bryggeplank – et arbeide som kan utføres raskt og effektivt. Ny installasjon og større anlegg kan planlegges for neste år – vi sender deg prøver og priser, direkte eller via din snekker. Men husk at mye kan du gjøre selv – det er en enkel prosess.

Forbered neste vår nå!

Se bilder her

Norges nordligste støyskjerm

September 16, 2014

PolyFiber støyskjermer har flere gode formål – blant annet en sterk reduksjon av lydgjennomgang, også om det er støy fra 2 sider. Dette kan være lokal tungindustri kombinert med trafikkstøy.

Nyt en vedlikeholdsfri vår!

April 4, 2014

Forberedelser og planer for ny terrasse eller utbedring av bryggen er en spennende, men også en utfordring nå på våren – og må planlegges for best resultat. Se eksempler på våre terrasse- og bryggeanlegg under “Bruksområder”.

Vi gir deg tips og anbefalinger om hvilke WPC profiler som er best egnet for deg. Du er garantert en vedlikeholdsfri løsning med permanente farger. Nyt en vedlikeholdsfri vår!

Se flere biler

Flott barnehage i storstått natur!

February 24, 2014

Syd for Ålesund, utenfor Ørskog har Trygge Barnehager AS bygget en praktfull barnehage hvor PolyFiber AS har levert og montert en unik avskjerming.

Både arkitekt og konsulent ønsket å beholde det praktfulle utsyn over fjorden og fjellene slik at følelsen å være «innsperret» blir begrenset og alle – både barn og ansatte.

Vi tror en slik løsning kan bli retningsgivende for flere støyskjermer, som ellers lett blir en konstruksjon som virker lukket og stengt

Se bilder

Se flere nyheter >