Skip to main content

Uteplasser og stakittgjerder

Invester rett, og øk verdien på din bolig. PolyPlank er et «vedlikeholdsfritt» materiale med 30 års garanti mot råte. Du behøver ikke lengere å male, beise, olje eller pusse din stakitt, levegg, værbeskytter, innsynsbeskytter eller avskjerming. Alle våre modeller kan tilpasses på mål for å passe et hvert behov. Finnes i standardfarger som grå, sort, grønn, falunrød og gul. Alle våre modeller kan leveres for montering på jordskrue, men mest vanlig er å gyse bolter i betongdekke eller støpe inn boltegrupper. Våre avskjerminger og stakitt er tilvirket av 60-70% gjenvunnet plast og 30-40% trefiber/spon og er derfor det beste valget for miljøet. Våre skjermer og stakitt brukes ofte ved nyetablering av uteplasser, men også ved renovering. Det går fint å kombinere de ulike modellene sammen.
  • Vedlikeholdsfritt
  • Alle avskjerminger og stakittgjerder kan tilpasses på mål
  • Kan kombinere flere ulike modeller på uteplassen og i utemiljøet
  • Vi gir 30 års garanti mot råte
  • PolyPlank er tilvirket av gjenvunnet materiale og kan gjenvinnes flere ganger
  • Billigere over tid
  • Lett å fjerne tagging/graffiti

Billigst over tid

Lund Universitet har nylig utgitt en rapport som viser at PolyPlank er 73% billigere en trevirke over en 50 års periode.

Avskjerming – Borgholm

Borgholm produseres kun i aluminiumsutførelse. Det er et stilig og mer eksklusivt design som brukes i alt fra Borettslag til privatkunder. Skjermene leveres prefabrikkert etter mål for enkel montering. Kan velge mellom liggende eller stående plank.

Avskjerming – Ekerum

Ekerum kan produseres i både galvanisert stål og aluminiumsutførelse. Dette er en helt tett skjerm som også kan brukes til å dempe støy. Skjermene leveres ferdig kappet på mål for enkel montering. Kan velge mellom liggende eller stående plank.

Stakitt – Öland

Ölandstakitt produseres kun i aluminiumsutførelse i klassisk design. Avhengig av stakittens høyde tilpasses antall liggende lekter for montering av stående plank. Leveres i prefabrikkerte seksjoner etter mål.

Bilder på uteplasser med våre ulike avskjerminger og stakitt gjerder:

Borgholm skjerm med stående spiler

Ekerum tett skjerm

Ölandsstakitt

Har du spørsmål om uteplasser og stakittgjerder?


Morten Aasegg

Daglig leder/Salgsansvarlig
+47 95 75 25 11
morten@polyfiber.no